Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wypoczynkowy Jędruś

Adres obiektu Pod Grapą 23a, 34-405 Białka Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Ewa Jasik-Wardalińska
Dodano: 2017-12-15
Pobyt od: 2017-12-03 do 2017-12-10 IP: xxx.146.162.116
 
 
    

U Tereski i Jędrka spędziłam, razem z grupą, prowadząc obóz terapeutyczny, cudowny tydzień. Uczestnikami byli członkowie Stowarzyszenia Klubu Rodzin Abstynenckich SERCE z Warszawy. Mimo, że się spóźniłam pierwszego dnia czekał na mnie gorący pzrepyszny obiadzik i usmiechnięci gospodarze. Potzrebowałam sali do zajęć, zaproponowano bardzo fajną salę na poziomie -1, nie było zadnego problemu żeby przesunąc bilard i tak ustawic stoły i ławy żeby zajęcia mogły odbywac sie w dogodnej dla nas scenerii.. Jedna z naszych uczestniczek kończyła akurat 86 lat, z tej okazji Jędrus zawołał góralska kapele. Tańcom i spiewom nie było końca!!! Hej! Uważam, ze Tereska jest wyjatkowa gospochą. Jej zupy, mięsko czy kompociki, a juz nie mówie o ciastach własnoręcznie wypiekanych, czy masełku ręcznie robionym albo serach - byly rewelacyjne. Ja chce tam znowu pojechać!!!!!! cała moja grupa jest zachwycona ciepła domowa atmosferą, z czystym sercem polecam !!! Ewa, terapeutka.


Ewa Jasik-Wardalińska - opinia o obiekcie Dom Wypoczynkowy Jędruś Ewa Jasik-Wardalińska - opinia o obiekcie Dom Wypoczynkowy Jędruś Ewa Jasik-Wardalińska - opinia o obiekcie Dom Wypoczynkowy Jędruś Ewa Jasik-Wardalińska - opinia o obiekcie Dom Wypoczynkowy Jędruś
 
 

Asia
Dodano: 2016-09-19
Pobyt od: 2016-09-16 do 2016-09-18 IP: xxx.156.101.127
 
 
    

Wszystko na 5. Obsługa miła i pomocna blisko centrum a jednocześnie cisza i spokój. Organizacja dla grupy na najwyższym poziomie. Polecam.


 
 

Grzegorz i Paula
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-07-15 do 2014-07-25
 
 
    

Świetne miejsce do wypoczynku, w bardzo miłej, rodzinnej atmosferze. Kompetentna i pomocna Pani Tereska robi wyśmienite jedzenie. Z czystym sumieniem polecamy pobyt w tym domu wypoczynkowym. Spokojna i cicha lokalizacja. Miejsce, w którym można naprawdę wypocząć. Z miłą chęcią odwiedzimy was po raz kolejny :) Dziękujemy także gospodarzowi-Jędrkowi, który jest bardzo wesoły i potrafi zadbać o dobry humor wczasowiczów. Dziękujemy za miłą niespodziankę. Panie Naczelniku Straży Pożarnej-do zobaczenia! Pozdrowienia ze Spychowa! :)


 
 

B.Łaciak
Dodano: 2013-01-02
Pobyt od: 2012-12-26 do 2012-12-29
 
 
    

Wyśmienita lokalizacja,raj do uprawiania sportów zimowych,piękne widoki, relaks w pobliskich termach, przygotowane stoki,kwatery na wysokim poziomie,nowocześnie urządzone,WSPANIAŁA KUCHNIA (podziękowania dla Pani Tereski za pyszne śniadania i obiady),przesympatyczni gospodarze-ogólnie super beędziemy tam gościć nie tylko zimą:)POZDROWIENIA DLA GOSPODARZY Z BIELSKA-BIAŁEJ!!!


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie